Nyhetsbrev fredag 12. juli: Per Sandberg planlegger «brutalt comeback» + FNB gås etter i sømmene

Fiskeriminister Per Sandberg på reise i Iran.
Dette nyhetsbrevet kan du enkelt få rett i innboksen din, gratis og reklamefritt Hei i sommeren! Her er oppsummeringen av sakene det er verdt å få med seg fra uka som har gått. BARE KJEFT Å FÅ: Bergensavisen kunne lørdag melde at «fagbevegelsen tar fnb-oppgjør», med bilde av sju representanter fra arbeiderbevegelsen som, med armene korslagt over brystet stod oppstilt på tvers av veien, med bybanelinje og det hele. LO har saumfart FNB Bergens partiprogram på leting etter arbeidslivspolitikk, og konkluderer med at den er «ikke-eksisterende». Et utsagn fra FNB Bergens leder Trym Aafløy om at det er det samme for ham hva som står på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.