Nyhetsbrev fredag 10. august: Støre kaller Sandberg en «stor fisk» for Iran + nye «nigger»-anklager om Trump

Få dette nyhetsbrevet rett i innboksen alle hverdager! Enkel påmelding her Litt av den siste utviklingen i Sandberg-saken: «Etter endelig å ha klart å si unnskyld, trekker Per Sandberg tilbake hele beklagelsen», skriver VG-kommentator Astrid Meland etter Sandbergs korte møte med pressen i Mandal i går. Den mest påfallende uttalelsen til statsråden der: – (...)Og så skal jeg ikke gå inn på hvilke vurderinger jeg gjorde fordi jeg valgte å ikke varsle. Og at jeg valgte å ta med mobiltelefonen.»  – Var det spesifikke grunner til at du ikke varslet? – Det var det. Så nektet han å utdype hva det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.