Nyhetsbrev: Forfatter drept i attentat etter Facebook-satire – og slik skal Hillary vinne presidentdebatten i natt

Russland ble beskyldt for krigsforbrytelser flere ganger under det heftige møtet i FNs sikkerhetsråd i går. Grensegjerdet på Storskogble bygget for nærme Russland (lol), St. Olavs hospital beskyldes for å ha  utsatt operasjonen av en 13-åring som taktisk spill i legestreiken, og det var visst den norske islamisten Mohyeldeen Mohammad som ba Allah brenne Abid Raja (V) i helvete og kalte politikeren et «skittent svin» og «forræder»fordi han uttalte seg kritisk om hijab i forrige uke. Ellers: Drept for satire - igjen Islamistiske fiender av ytringsfriheten har myrdet nok en meningsmotstander. Den jordanske forfatteren og aktivisten Nahed Hattar (56) ble i går skutt tre ganger i hodet fra kloss hold på trappa til rettsbygningen der den ikke-religiøse 56-åringen skulle på tiltalebenken for å ha «fornærmet Islam». Hattars forbrytelse var å publisere en satiretegning på Facebook som var ment å gjøre narr av IS-terroristers syn på paradis ved å framstille gud som en tjener. Gjerningsmannen ble pågrepet etter attentatet. Angrepet fordømmes av jordanske myndigheter, men Hattars familie og støttespillere anklager statsminister Hani al-Mulki for å...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.