Nyhetsbrev: Hver femte svenske vil stemme Sverigedemokratene og John Fredriksen er bare god for 92 milliarder i år

(Foto: Johan Wessman / News Øresund / CC)

Våpenhvilen i Syria har kollapset (= ferske barnedrap). Krona øker kraftig etter at Norges bank holdt styringsrenta på 0,50 prosent ogvarslet at den vil holde seg omtrent der «de neste par årene». Matvarekjedene melker nordmenns elendig begrunnede frykt for genmodifisert mais, og Jonas Gahr Støre belærte Siv Jensen om tv-programmet Luksusfellen på Politisk kvarter i morges. Ellers:   Vinner ikke velgere fra SD Sverigedemokratene har nå 19 prosents oppslutning, ifølge en måling gjort av Ipsos for Dagens Nyheter. (Ca. 3-5 prosentpoeng høyere enn Frps oppslutning i Norge, der altså). Det er høyeste notering noensinne på denne målingen, og samtidig ser Moderaternas oppslutning ut til å synke (endringene fra august er innenfor feilmarginen). Høyres søsterparti har nå bare fem prosentpoeng høyere oppslutning enn SD, selv etter iherdige forsøk fra Moderaterna på å markere seg i asyl- og justispolitikk. – Akkurat nå er det ingen synlig tendens til at støtten til SD kommer til å bli mindre. Støtten er fortsatt sterk i brede grupper, særlig blant menn og eldre. Partiet har ennå svakere støtte blant kvinner og unge, sier Ipsos-sjef David Ahlin.   Hvite menn som pusher 50 mrd Det er nå 251 personer i Norge med en reell formue på mer enn én milliard kroner,

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.