Nyhetsbrev 7. des: *Snart omikron-dominans i Norge *Vaksinetvang «siste utvei» *Taliban-hevn

– ALVORLIG: Omikronvarianten vil være dominerende i Norge senest i januar, er antagelsen i FHIs siste rapport om temaet. Selv om det foreløpig ser ut til at omikron kanskje gir mindre alvorlig sykdom (hos vaksinerte), betegner FHI dagens smittesituasjon som alvorlig  fordi det følger økning i innleggelser (i dag: 320 koronasmittede på sykehus totalt) med smittetallene.  Siden det snart kan forverre belastningen på helsevesenet  «i betydelig grad» haster det med å bremse spredningen fram til vi vet mer om omikron, ifølge FHI. «Det er ingen sikre tegn på at situasjonen er i ferd med å snu», heter det i rapporten, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.