Nyhetsbrev 6. april: Russland: Britene bruker Goebbels’ metode + Dårlig uke for korrupte statsledere

Vi har stoff på vei ut om både Hydro, handelskrig og nervegift. (Sett gjerne Facebook-sida vår til «se først» i «følger»-boksen under slipset til Trump hvis du ikke har gjort det). GOEBBELS' MORD OG MYSTERIER: Russland fortsatte trollingen av FNs sikkerhetsråd i nervegift-saken i går, med en halv time lang tale fra ambassadør Vasilij Nebenzia om at Storbritannias anklager er et absurd falskneri og «lek med ilden» som landet kommer til å angre på – komplett med referanser til «Alice i Eventyrland», «Forbrytelse og straff» –  og trivelig britisk tv-krim.  (Nebenzia mente at alle som har sett serier som «Midsomer Murders» vet at det finnes «hundrevis av smarte måter å drepe folk på» som ville ha […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.