Nyhetsbrev: 330 amerikanske soldater til Værnes «endrer norsk basepolitikk» og nye avsløringer om tv-pastor Jan Hanvold

(Foto: US Marines)
Sylvi Listhaug blir likevel listetopp, Flere enn 50 ble drept i angrepet på en politiskole vest i Pakistan, Forsvaret jaktet på mulig ubåt utenfor Bodø på lørdag, New York Times har trykket alle Trumps twitterfornærmelser på to hele dobbelsider, og årets avistittel er klar: «UKIP candidate sorry for claiming gay donkey raped his horse». Ellers:   Mammon og korsfestelse Den velstående tv-pastoren Jan Hanvold får i dag kjørt seg i NRK Brennpunkt, som har avdekket hvordan millioner fra pengemaskinen TV Visjon Norge havner i Hanvolds private selskaper, ved hjelp av avtaler der han sitter på alle sider av bordet. Tv-kanalens salg av velsignelser og god Jesus-samvittighet til godtroende pensjonister har gitt nær én milliard kroner i inntekter siden 2001. – Jeg føler meg beæret over at NRK bruker en million kroner på å korsfeste meg, sa Hanvold om dokumentaren til den kristne avisa Dagen før helga. Pastorvennen Jan-Aage Torp

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.