Nyhetsbrev 2. mai 2019: Kampen om Drammen + kampen om Venezuela-militæret + kampen om Vy-logoen

BATTLE OF DRAMMEN: Sylvi Listhaug har gjort det til en 1. mai-tradisjon å tale på Strømsø torg i Drammen, og samlet i år 3-400 publikummere, eller litt over halvparten av det Bjørnar Moxnes fra Rødt samtidig talte til på den andre siden av elva, ifølge Drammen Live 24«1. mai er arbeidernes dag, ikke en dag for eliten fra First House. Frp er ikke et arbeidernes parti, men et parti for de søkkrike», sa sistnevnte taler med henvisning til førstnevnte (VG har også prøvd å få Gro Harlem Brundtland til å rase mot at Frp-e taler på 1. mai, men det gikk bare sånn passe). Det var uansett Frp-nestlederen som fikk mest oppmerksomhet i mediene, med utfall mot bompenger og IS-kvinner og nye forslag for å stramme opp integreringen av innvandrere (tak på kontantutbetalinger). Listhaug kom også i går med et utspill for å hindre for stor konsentrasjon av dem i visse områder – som å stanse bosettingen av ikke-vestlige innvandrere i kommuner som allerede har m...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.