Nyhetsbrev 15. mai: Gaza begraver sine døde før nye opptøyer + NRK-streiken startet klokka 13

STORSTREIK I GANG: Det ble altså streik i NRK - med hele 1700 ansatte tatt ut fra klokka 13 (da en kort nyhetsmelding om streiken ble lest opp i Dagsnytt før journalistene gikk av lufta til stillhet, uten utannonsering). Samtlige nyhetssendinger (Dagsrevyen, distriktssendinger, Dagsnytt 18, Urix, Politisk kvarter etc.) utgår så lenge streiken varer, NRK.no blir i praksis dødt som nyhetskilde, alle NRKs sosiale medier-kontoer blir inaktive og 17. mai-sendingene utgår hvis ikke partene likevel blir enige svært raskt. Vil du heller få vår nyhetsoppdatering rett i innboksen? Meld deg på her! Du kan også få vårt nyhetsbrev rett i din Messenger-app! Trykk her og klikk på «Get started». BLODBADET: Det har så langt i dag bare vært mindre sammenstøt i Israel, men det er ventet ny eskalering i timene etter at titusenvis av palestinere i har deltatt i begravelsene til de 60 menneskene som drept av israelske soldater ved grensegjerdet i Gaza i går - de fleste skutt av skarps...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.