Nyhetsbrev 11. august: «Islamiseringen er reell», sier Demokratenes leder

SIAN-leder Lars Thorsen under en markering i Oslo i vår.

JA TIL SIAN: Der Frp-leder Sylvi Listhaug nylig har gjentatt at partimedlemskap er uforenlig med å være med i den muslimfiendtlige organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN), inntar Demokratene-ledelsen en langt mer liberal holdning: – Så lenge de oppfører seg ordentlig og er medlem av en lovlig organisasjon – som SIAN er – så har vi ikke et problem med det, sier leder Geir Ugland Jacobsen til Filter Nyheter. Over tid har flere SIAN-aktivister engasjert seg for Demokratene og driver i praksis valgkamp for partiet i sosiale medier – enkelte kandidater ved stortingsvalget har også bakgrunn fra organisasjonen, som omtaler muslimer som «okkupanter» og «uintegrerbare barbarer». Les vår gjennomgang her. SPIONASJE: En britisk ansatt (57) ved Storbritannias ambassade i Berlin ble tirsdag arrestert av tysk politi, mistenkt for spionasje på oppdrag fra Russland. Det tyske utenriksdepartementet sier de tar saken «svært seriøst» og kaller situasjonen «uakseptabel» – et samarbeid mellom tysk og britisk etterretning skal ha avdekket at 57-åringen, som går under navnet «David S» i tyske medier, i en periode fra november i fjor har jobbet på oppdrag fra russerne, videreformidlet dokumenter 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.