Uønsket i Frp: Slik driver SIAN-aktivistene valgkamp for Demokratene

– Frp har helt konkret tatt avstand fra SIAN, uttalte Fremskrittspartiets leder Sylvi Listhaug i et intervju med Aftenposten 21. juli i år. – Det finnes eksempler på medlemmer som er blitt ekskludert grunnet medlemskap i denne organisasjonen etter at sentralstyret sa klart fra om at det er uforenlig å være medlem i både SIAN og Frp, fortsatte hun. Det var i 2019 at daværende leder Siv Jensen tok partiets første oppgjør med Stopp islamiseringen av Norge (SIAN), som mener norske muslimer skal fengsles og deporteres på grunn av sin religion. Organisasjonen bruker konsekvent en borgerkrigsretorikk der muslimer er «uintegrerbare barbarer» og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.