Nyhetbrev: Island, Jyllandsposten og ingen Hanvold-boikott for Sylvi Listhaug

(Dette er webversjonen av et nyhetsbrev du kan få rett i innboksen hver dag). Munnsalvevitsene sitter løst når TV 2s konkurrenter i dag møter kulturministeren for å advare mot å gi kringkasteren særfordeler i bytte mot nyhetssendinger og vestlandsarbeidsplasser. Ellers: Innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) har flere ganger vært gjest i tv-sendingene til Visjon Norge, den kristne kanalen som nå er mest kjent for sjefspredikant Jan Hanvolds personlige berikelse på bekostning av gudfryktige minstepensjonister og uføretrygdede. På forespørsel fra Filter Nyheter om statsråden vil fortsette med det, svarer hun det samme som hun sa til Dagsavisen tidligere i uka:«Jeg prøver å stille opp for ulike medier når jeg har muligheten til det. Det er viktig for meg å bruke de arenaene som er for å få ut mitt politiske budskap. Jeg gjør ikke en vurdering av om jeg er enig eller uenig med avisens eller tv mediets holdninger, meninger eller driftsmodell». Samferdselsminister og partifelle Kjetil Solvik-Olsen er ifølge Dagsavisen booket til en opptreden på kanalen 24. november, men har så langt ikke kommentert om det står ved lag. Beklager, togpendlere på Østlandet: Streiken fortsetter etter nok et brudd i forhandlingene seint torsdag kveld. Ti timer på kontoret til Riksmekleren var ikke nok til å finne en løsning på konflikten, som handler om at lokførerne vil ha en nasjonal standard på lokførerutdanningen. De skal ifølge NTB ha firet på kravet om tariff-fest...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.