Ny stor eksplosjon rammer russerne på Krym: «Elite-enhet står bak»

NY AKSJON PÅ KRYM: En stor eksplosjon har rammet et russisk ammunisjonsdepot i Dzjankoj-distriktet på Krym-halvøya. Det skjer en uke etter at flere eksplosjoner ødela en russisk flystasjon og minst åtte fly på halvøya, som har vært okkupert siden 2014. Ukrainske myndigheter tar heller ikke denne gang eksplisitt ansvar, men en representant som snakker med New York Times på betingelse om anonymitet sier en militær elite-enhet som opererer bak fiendens linjer sto bak. Det russiske forsvarsdepartementet bruker ordet «sabotasjeaksjon». To sivile skal ha blitt drept og to tusen evakuert i forbindelse med eksplosjonene.  LANGET UT MOT EU, MEN RAMMES SELV: […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.