«Nazist-problem rundt Vålerenga»: Nå vil Klanen ta grep mot voldelig supportermiljø

Montasjen viser noen av bildene de omtalte personene har postet i sosiale medier.
Filter Nyheter avslørte lørdag hvordan en gruppe menn som er sentrale i casuals-miljøet Isko Boys over tid har benyttet høyreekstrem symbolikk eller kommet med rasistiske utsagn, samtidig som de er kjent for vold og trusler. Les også: Supporterne Vålerenga ikke klarer å kvitte seg med I sosiale medier har de omtalte personene diskutert fotball og fremstilt seg som Vålerengas mest dedikerte tilhengere, men også latt seg avbilde med hakekors-flagg, nazi-hilsener og solkors. Isko Boys er en del av det «alternative» supportermiljøet rundt sportsklubben, som en rekke ganger de siste årene har tatt avstand fra rasisme. Likevel har flere av mennene i den […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.