Nå kaster Musk kritiske journalister ut av Twitter

Å FJERNER MUSK KRITISKE JOURNALISTER FRA TWITTER: Journalister i New York Times, CNN, The Washington Post, The Intercept, og Mashable er blant dem om er suspendert på Twitter etter å ha tweetet offentlig informasjon om Musk og andre rike og mektige personers private flyvninger. Det er en omgåelse av en tidligere suspensjon av en konto som twitret slike oppdateringer – når de formidles i nær real time er det en sikkerhetsrisiko, argumenterer Twitter-sjefen, som ellers har holdt flagget høyt for sin «absoluttiske» forståelse av ytringsfrihet og invitert tilbake en rekke kontoer som tidligere er fjernet å grunn av hatefullt innhold. 

Musks egen tilstedeværelse i feeden imponerer heller ikke: En tweet denne uka klarte både å gjøre narr av behovet for å avklare pronomen, og dunke knoke med koko-miljøene som mener Anthony Fauci har gjort noe kriminelt. 


DYRKET VAKSINEMOTSTAND OG KONSPITEORI OM 26 ÅR GAMMEL MASSAKRE FØR POLITIATTENTAT: Politiet i Australia etterforsker nå om tre antatte gjerningspersoner, som mandag skal ha drept to politibetjenter og en forbipasserende nabo, selv tipset politiet for å legge en felle.

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.