Politihatere dyrket vaksinemotstand og konspi-teori om 26 år gammel massakre: Mandag sto de klare med våpenarsenalet

Nathaniel Train. Foto: Via New South Wales-politidistrikt
To politibetjenter og én forbipasserende nabo ble mandag skutt og drept da politiet oppsøkte en avsidesliggende gård i Australia under det politifolkene trodde var et rutineoppdrag. Trippeldrapet – som kunne tatt enda flere liv – føyer seg til en rekke hendelser internasjonalt med gjerningspersoner som kan ha blitt radikalisert under pandemien. «Radikalisering er ikke nytt. Men konspirasjonsteorier, desinformasjon og feilinformasjoner – eldgamle problemer – har fått turbofart av teknologi inn i grusomme voldshandlinger. Det utgjør en ny type trussel mot vår nasjonale sikkerhet», uttalte Australias innenriksminister Clare O'Neil torsdag 15. desember. Om ettermiddagen mandag 12. desember dro fire lokale politibetjenter til en bolig […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.