Minst 24 toryer i Underhuset vil ha gammel statsminister som ny statsminister

«BORIS OR BUST»: Blant dem som har begynt å sikre seg støtte fra partikolleger i Underhuset for å bli ny partileder i Det konservative partiet og følgelig statsminister i Storbritannia, finner vi forrige rundes andre- og tredjeplassholdere, Rishi Sunak og Penny Mordaunt, samt… Boris Johnson, gitt. Et comeback i 10 Downing Street for mannen som måtte gå av så seint som i september etter to svært turbulente regjeringsår, er så langt ønsket av 24 medlemmer av parlamentet, ifølge BBCs opptelling (blant dem forsvarsminister Ben Wallace og næringsminister Jacob Rees-Mogg, som på Twitter har lansert den nye hashtaggen #borisorbust). Sunak har riktignok 45 […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.