#Metoo-krisen i Ap: Dette har skjedd i Trond Giske-saken

Har du mistet oversikten? Her er en oppsummering av Giske-saken, med det siste først: 8. januar Trond Giske sier til NRK at Jonas Gahr Støre «ikke har bedt ham gå av, verken i møtet 1. januar eller senere», men at beslutningen er fattet på selvstendig grunnlag: - Jeg har ikke fått noe utvetydig råd fra Gahr Støre om å trekke meg, sier Giske. Arbeiderpartiets sentralstyre møtes igjen klokken 13, da partileder Jonas Gahr Støre skal redegjøre for hvorfor det var riktig at Giske måtte gå av som nestleder. Etterpå vil det bli en pressekonferanse der «Støre vil la offentligheten få innsyn i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.