Merkel frykter hatbølge mot flyktninger etter drapet på Maria (19) – og budsjettkameratene krangler ennå om finansskatten (Nyhetsbrev)

Ferske PISA-tall: Norske 15-åringer gjør det bedre i naturfag, matematikk og lesing enn for tre år siden og ligger over OECD-snittet (men på 24. plass), ifølge NTB. En politimann ble skutt utenfor en politistasjon i Danmark i morges, norske medier har kuttet om lag én milliard kroner (hvorav 382 årsverk) i år, og statssekretær Vidar Brein-Karlsen (Frp) i Justisdepartementet sier at eposten hans til italienerne om en feiring i Roma av Mulla Krekars utlevering var en «uskjønnsom formulering». Ellers:   Tenåringsdrap blir symbolsak Drapet på den 19 år gamle medisinstudenten Maria Ladenburger i Freiburg i Tyskland har blitt storpolitikk etter at en 17 […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.