MDGs første ordfører om partiets avgiftspolitikk: – Ingen valgvinner

Ørjan Jensen, MDGs første og flunkende nye ordfører.
Hvem hadde trodd at Miljøpartiet de Grønnes (MDG) aller første ordfører skulle krones i en kommune med drøye 2100 innbyggere, så langt ut i Norges periferi som du kan komme? Det er ikke SÅ mange mil til en by med over 300 000 innbyggere, men den ligger i Russland. I september ble Ørjan Jensen ordfører i Vardø. Lokalvalget og bompengedebatten satte likevel et solid by-stempel på MDG, som partiet nå jobber hardt med å balansere opp - blant annet med «dobbel klimabelønning» til distriktene. Partiledelsen fløy til og med ned sitt nyvunnede distriktsalibi fra Finnmark til Oslo da de skulle presentere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.