Mandag 27. juli på tre minutter: Full krise i Labour og CIA smuglet våpen for millioner som havnet hos kriminelle

25 barn fra samme småby var blant de drepte i luftangrep i Syria i går. PST vil varetektsfengsle en britisk kvinne som kastet kake mot Solveig Horne under Oslo Pride, Torbjørn Røe Isaksen tar ikke gjenvalg til Stortinget og Per Sandberg mener det er «noe fordømmende og fordomsfullt som preger Aps nestleder», Ellers:   Corbye? Splittelsen i Labour begrunnet med Jeremy Corbyns svake valgkamp for Remain-sida er total, etter at (i skrivende stund) 14 av politikerne i skyggeregjeringen har erklært sin avgang i mistillit mot partilederen. Avgangene kommer etter at Corbyn sparket skyggeutenriksminister Hillary Benn for nettopp å ha oppfordret partifeller til å sette hardt mot hardt hvis lederen ikke gikk frivillig.«Om du nekter å tre til side er jeg redd for at du vil bli husket som mannen som ødela Labour-partiet», skrev en av dem, Chris Bryant, i sitt «oppsigselsbrev». I formiddag har det haglet med nye meldinger om partifeller som offentlig snur seg mot Corbyn.   Titanic i sterk posisjon Finansminister George Osborne, som ikke har latt høre fra seg de første tre dagene av Brexit-krisen,

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.