Mandag 25. april på tre minutter: Siv Jensens «hitling», komplott mot Trump og hatefulle imamer på Oslo-konferanse

(Skjermdump: CMA Welfare Trust)
Mer enn nok å få hodet rundt i starten av uka:   Brannslukking i Telenor og DNB Norske myndigheter får, med bankens hjelp, kloa i oversikten over DNBs Luxembourg-kunder med skatteparadis-kontoer. ( Dette gjelder bare de rundt 20 personene som var bosatt i Norge samtidig som de puttet penger i Seychellene). Apropos statseide selskaper i trøbbel: Telenor gikk lørdag ut med et «pre-emptive strike» i Vimpelcom-saken via DN, med konsernets nye interne tiltak for å unngå flere korrupsjonsskandeler. (Blant annet etisk skolering av 36 000 ansette og direktelinje for varslere til ekstern instans). Det betyr nok at rapporten fra Deloittes granskning av Telenor […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.