Mandag 2. mai på tre minutter: Løgnaktig partileder i dekning og AUF-leder beklager «kast kjerringa på hue ut»

(Foto: Arbeiderpartiet)

Dagens Trump: «Vi kan ikke la Kina fortsette med å voldta landet vårt». Ellers: Akutt for Aleppo Det er kritiske timer for Aleppo, uttalte USAs utenriksminister John Kerry i går om den sønderbombede syriske byen i går. Kerry er nå i Geneve som del av et diplomatisk framstøt for våpenstillstand, støttet av Russland. Lokale innbyggere beskriver den siste uka som en sammenhengende massakre med over 300 luft- og artilleriangrep, og President Bashar al-Assads styrker skal nå ha bombet også den eneste fluktruten for sivile fra Aleppo. Bombingen fortsatte i morges.   Guds gaver Den norske stiftelsen Karmel-instituttet har samlet inn millioner som har blitt brukt i byggingen av den ulovlige israelske bosettingen Alonei Shilo på Vestbredden, skriver Vårt Land. Så sent som i april var John Skåland og hans meningsfeller i Israel for å overrekke nok en stor pengegave fra norske givere, like etter at israelske myndigheter hadde erklært at landsbyen skal rives. «Det er no vi verkeleg må samle inn pengar, vi må stå på Israels side, vi må støtte Guds plan», sier Skåland. Apropos: Filadelfiamenigheten i Kristiansand får kjeft av Forbrukerrådet(!) for å be pinsevenner ta opp lån for å gi penger til kirken.  

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.