Mandag 2. mai på tre minutter: Løgnaktig partileder i dekning og AUF-leder beklager «kast kjerringa på hue ut»

(Foto: Arbeiderpartiet)
Dagens Trump: «Vi kan ikke la Kina fortsette med å voldta landet vårt». Ellers: Akutt for Aleppo Det er kritiske timer for Aleppo, uttalte USAs utenriksminister John Kerry i går om den sønderbombede syriske byen i går. Kerry er nå i Geneve som del av et diplomatisk framstøt for våpenstillstand, støttet av Russland. Lokale innbyggere beskriver den siste uka som en sammenhengende massakre med over 300 luft- og artilleriangrep, og President Bashar al-Assads styrker skal nå ha bombet også den eneste fluktruten for sivile fra Aleppo. Bombingen fortsatte i morges.   Guds gaver Den norske stiftelsen Karmel-instituttet har samlet inn millioner som har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.