Listhaug ba Facebook-følgerne mene noe om asylavtalen. Gjett om hun fikk svar!

På Sylvi Listhaugs Facebook-side, som har flere enn 37 000 følgere, oppfordret i går statsråden til meningsytringer om utviklingen i asylkrisen, nærmere bestemt en Aftenposten-artikkel som var vinklet på at «75 millioner tyrkere kan få fri innreise i Europa - Ikke uproblematisk, sier Listhaug». «Hva mener du», spurte statsråden Facebook-følgerne. Flere hundre har ment mye, og kommentartråden er kanskje egnet til å gi et stemningsbilde av de mest engasjerte følgerne.   Tyrkerne kommer Mange framstår svært sinte eller redde for at det, slik de tolker situasjonen, vil komme veldig mange tyrkere til Norge og at dette blir vår nasjons undergang. Det ser ut […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.