Kritisk fase i budsjettdramaet i ettermiddag og Norge er «paradis for lånehaier» (Nyhetsbrev)

(Foto: Harald S. Klungtveit)

De fleste av de 81 om bord omkom i charterflystyrten i Colombia, norske elever er «alarmerende» dårlige i algebra, og MDG-politikere fra Østlandet må ta tog i over et døgn om de skal reise miljøvennligtil eget landsstyremøte. Ellers: Statsbudsjettdramet har tilspisset seg kraftig i morgentimene. Frp har kalt inn til ekstraordinært landsstyremøte klokka 16, der Siv Jensen skal informere om utviklingen etter at forhandlingene i går kveld ennå så ut til å stå i stampe. I forkant, nå klokka 11, skal regjeringen etter planen ha ha sendt nye svar til Venstre og Krf, ifølge VG. Statsminister Erna Solberg har avlyst en reise til Nord-Trøndelag. På spinnfronten:

Jeg spurte Frp-kjenner Jan Arild Snoen via Twitter hva han tror om om styrken til ut-av-regjering-fløyen på ettermiddagens møte, han svarte: «Jeg har ingen innside-info, men jeg tror de utgjør et klart mindretall selv om fristelsen øker». (Snoen skrev i forrige uke om fris...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.