Nordpolen er nå 20 grader for varm og Carl I. Hagen truer med å droppe valgkampen (Nyhetsbrev)

(Grafikk: Climate Change Institute / University of Maine)
Trump vil ikke putte Hillary Clinton i fengsel likevel og sosialdemokratene i Tyskland får fett betalt for møter med lobbyister. Midt i diskusjonen om falske nyheter, skjult reklame og kildekritikk i sosiale medier, glemte visst alle de store norske mediene i går å spørre om hvem som sto bak Joner/Listhaug-farsotten på Facebook. Ellers: Ekstraordinær temp på Nordpolen De dystre klimasakene kommer så tett at de har lett for å drukne i nyhetsbildet som om de var smeltende polvann. Danske og amerikanske forskere melder nå om temperaturmålinger i Arktis som tidvis ligger 20 - tjue - grader over normalen for årstida. (Såvidt minusgrader mens det «burde» vært rundt 25 minus). I tillegg har deler av det arktiske hav vært fire grader varmere enn vanlig for oktober/november. Det er den svært lave ismengden i Arktis i sommer som fører med seg en ond sirkel av varme og luftfuktighet på breddegrader som skulle vært beinkalde, ifølge The Guardian.   Budsjettnytt:
  • Det er tilsynelatende svært så løsningsorientert stemning i både Venstre, Krf og Frp i ettermiddag. «Dagens møte kan ha vært gjennombruddet. Jeg tror det nå er mulig å finne en løsning på finanspolitisk nivå», sier Frps Hans Andreas Limi. «Vi er mye nærmere en løsning...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.