Krigshisseren: 6 ganger Trumps nye topprådgiver skremte vettet av diplomatene

John Bolton.
Selv om ryktene hadde gått en stund, gikk det et kollektivt gisp gjennom internasjonal politikk da president Donald Trump torsdag kveld tvitret at Fox News-kommentator og tidligere FN-ambassadør John Bolton faktisk blir ny nasjonal sikkerhetsrådgiver. https://twitter.com/realDonaldTrump/status/976948306927607810 Sveriges eks-utenriksminister Carl Bildts første reaksjon var å spørre etter nærmeste bomberom: https://twitter.com/carlbildt/status/976957818954596352 Forgjengeren som nå får sparken, H.R. McMaster, er også regnet som «hauk» i sikkerhetspolitikken, men Bolton er på et eget nivå. «Det finnes få personer som er mer tilbøyelige enn Bolton til å lede dette landet inn i krig. Valget av ham er en vel så bekymringsfull beslutning som noen andre Trump har gjort så langt», […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.