Kraftige reaksjoner på anti-abortplaner i USAs Høyesterett

ABORTLOV I SPILL: Rasende demonstranter har begynt å samle seg utenfor Høyesterett-bygningen i Washington DC i dag for å protestere mot at et flertall av dommerne ser ut til å støtte en dramatisk inndragelse av amerikanske kvinners rett til selvbestemt abort. Det skriver New York Times. Også i verden for øvrig er det sterke reaksjoner på det som fremkommer i et lekket, internt policydokument fra USAs Høyesterett. Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon påpeker av at det er en menneskerettighet for en kvinne å selv bestemme over egen kropp med en påpeking av at det er en menneskerettighet for en kvinne å selv bestemme […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.