Koronafornekter døde med viruset – nå planlegger meningsfeller nye demonstrasjoner mot smitteverntiltak

Det var den kjente konspirasjonsteoretikeren Hans Kristian Gaarder (60) som tirsdag denne uka døde hjemme i Gran kommune på Hadeland. «Vedkommende var ikke testet for koronavirus før han døde, men det er bekreftet i etterkant at han var smittet med viruset», heter det i en pressemelding fra kommunen. Både fredag 26. mars og lørdag 27. mars inviterte Gaarder til foredrag og workshop på sin egen eiendom. Deltakere skal også ha kommet fra andre kommuner. «Vi vet ikke hvor mange og hvem som har deltatt i arrangementet, men ber deltakerne om å ta en koronatest så snart som mulig», skrev kommunen onsdag. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.