Kongressen varsler haste-høring med mystisk vitne

Vi minner om vårt kommende spesialnummer om sportsvasking. Det legger vi siste hånd på i disse dager, og lover at det er noe du ikke vil gå glipp av! Klikk her og tegn et abonnement på papirmagasinet vårt nå.  HASTEHØRING MED MYSTISK VITNE: Det skulle egentlig ikke vært noen sesjon i den offentlige høringen i Kongressen om 6. januar-angrepet i dag, så det pirrer unektelig nysgjerrigheten at det er annonsert en «overraskelseshøring» med hensikt å «presentere nylig innhentede bevis og vitnesbyrd». Inntil den starter (klokka 19 norsk tid) er dagens høring underlagt strengt hemmelighold, og verken stab eller komitémedlemer får […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.