Kongressen varsler haste-høring med mystisk vitne


HASTEHØRING MED MYSTISK VITNE: Det skulle egentlig ikke vært noen sesjon i den offentlige høringen i Kongressen om 6. januar-angrepet i dag, så det pirrer unektelig nysgjerrigheten at det er annonsert en «overraskelseshøring» med hensikt å «presentere nylig innhentede bevis og vitnesbyrd». Inntil den starter (klokka 19 norsk tid) er dagens høring underlagt strengt hemmelighold, og verken stab eller komitémedlemer får uttale seg fordi en av vitnene som skal forklare seg, har mottatt sikkerhetstrusler. Washington Post bemerker at komitéens viseformann Liz Cheney har gått ut og bedt Donald Trumps juridiske rådgiver i Det hvite hus, Pat Cipollone, om å stille opp siden komitéen «sitter på bevis om at han og hans stab forsøkte å gjøre det rette» da Trump forsøkte å stanse Joe Bidens rettmessige overtakelse av verdens mektigste embete.HASTEMØTE OM TRUSSELEN MOT SKEIVE: En rekke av gruppelederne i bystyret i Oslo ber om et hastemøte med justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) og politidirektør Benedicte Bjørnland for å diskutere ytrings- og forsamlingsfriheten i hovedstaden etter de kontroversielle ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.