Politileder har kranglet med dommer i 13 år: «Sjikanøst», «hersketeknikk», «kroppslige utfall», «personangrep», «drepende kritikk»

(Foto: Domstol.no og politi.no)
«Det har utviklet seg et uheldig samspill mellom tingrettsdommer Johnsen og politiinspektør Holmsen. Dette har en lang forhistorie, men motsetningene ser fortsatt ut til å sette sitt preg på rettssakene», skriver Tilsynsutvalget for dommere i et vedtak 3. februar i år. Det er nok den snilleste oppsummeringen man kan gi av konflikten mellom politiinspektør Harald Holmsen (47) og tingrettsdommer Petter J. Johnsen (67) på Romerike. – Klanderverdig De to erfarne juristene har hatt et anstrengt forhold helt siden 2003, og i fjor skrev Holmsen en klage om tre forskjellige rettssaker der de to nylig hadde vært i samme sal. Klagen framstår som  et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.