Kinesiske missiler skytes mot Taiwan – hindrer sjøtrafikk og handel

SKYTER MISSILER MOT TAIWANSK FARVANN: Taiwans utenriksdepartement sier Kina har skutt flere ballistiske missiler inn i farvannet nordøst og sørvest for øya, noe som truer landets sikkerhet og hindrer handelstrafikk. Serier av oppskytinger kan ses på videoer filmet i Kina og spredd på sosiale medier. Departementet i Taiwan sammenlikner Kinas militære handlinger med hvordan Nord-Korea fyrer av testmissiler inn i nabolandenes nærområder og krever at stormakten viser tilbakeholdenhet. Det kinesiske militæret sier det dreier seg om konvensjonelle missiler som inngår i de varslede militærøvelsene med skarpe våpen som skal pågå fram til søndag. Øvelsene er utløst av Nancy Pelosis besøk […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.