Johan H. Andresen hardt ut mot Resett-investorer: – De kan ikke fraskrive seg alt ansvar

Johan H. Andresen. Foto: Arbeids- og sosialdepartementet (<a href=https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/CC BY 2.0)
Johan H. Andresen, eier, styreleder og tidligere konsernsjef i investeringsselskapet Ferd, reagerer kraftig på Resett-investorenes begrunnelse – eller mangel på sådan – for å finansiere Helge Lurås’ omstridte nettsted. Andresen er en av Norges rikeste menn, har bidratt til å finansiere den liberalkonservative avisen Minerva og har tidligere reagert på det han mener er rasisme i det norske ordskiftet. Selskapet hans har også investert i norsk PENs nye fond for ytringsfrihet. I et intervju med Filter Nyheter sier Andresen at det er «pussig» at mange av Resett-investorene ikke velger å ytre seg, til tross for at de som har snakket […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.