Islamsk Råd: – Vi kan ikke reagere på imamens uttalelser til evig tid

Representanter fra Islamsk råd møtte onsdag i Kulturdepartementet. (Foto: Harald S. Klungtveit)
Onsdag vakte det oppsikt at den omstridte Oslo-imamen Zulqarnain Sakandar Madni – som i 2006 og 2009 støttet konspirasjonsteorier om at USA og jøder sto bak 9/11 – er medlem i valgkomiteen som skal utpeke framtidas styre i Islamsk råd (IRN). Seinere på dagen var den nåværende styretrioen og sekretariatet i IRN i et møte med Kulturdepartementet for å gjøre opp status - midt i den pågående splittelsen. Departementet har frosset statstøtten til Islamsk råd i påvente av forsikringer om at den viktige paraplyorganisasjonen har et demokratisk valgt styre. Ikke-tema I forkant av møtet avfeide fungerende styreleder Kebba Secka at det kan være […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.