I fjor sa han ja til bompenger i 40 år – nå leder han «bompengeopprøret» i Frp

Frank Sve.
Fremskrittspartiets fylkesleder i Møre og Romsdal, Frank Sve, har i løpet den siste uka seilet opp som leder for fløyen i partiet som krever massive bompengetiltak i lys av konkurranse fra lokale opprørslister. Under landsstyrets krisemøte på onsdag, tok Sve til orde for at Frp skulle stemme for å slette bompengegjeld under behandlingen av revidert nasjonalbudsjett i Stortinget 21. juni - uten å avklare dette med de andre regjeringspartiene. Det førte til at Sve ble sendt på gangen med partileder Siv Jensen for å finne et «kompromiss», som i ettertid lignet mer på en marsjordre til ledelsen: Partiet skal jobbe for […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.