I denne Oslo-bydelen stemte 22,2 prosent på MDG

Stemningen var mildt sagt god på Miljøpartiet De Grønnes valgvake ved kulturhuset Sentralen mandag kveld. Partiet gjorde et solid valg nasjonalt (med 6,7 prosent oppslutning), men toppet det hele i hovedstaden: Med en oppslutning på 15,2 prosent - opp 7 prosentpoeng fra valget i 2015 - er MDG fortsatt Oslos tredje største parti, men denne gang med fire ekstra mandater i bystyret. - Vi elsker bomringen! utbrøt miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg fra scenen på valgvaken. Men hvor i Oslo hentet MDG stemmene sine fra? Vi sjekket (og fikk kanskje noen fordommer bekreftet): Dette er MDG-bydelene MDG ble suveren […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.