Her er Oslo-ambassadens forklaring på det blodige kaoset i Sør-Sudan

For femte gang på seks dager startet mandag med dramatiske meldinger om kraftige eksplosjoner og skyting i og utenfor Sør-Sudans hovedstad Juba. I dag skal også visepresident Riek Machirs residens ha blitt beskutt fra helikoptre underlagt regjeringshæren. https://twitter.com/Drriekmachar/status/752438758654349312 Men mens fredsavtalen, der Norge, USA og Storbritannia er de sentrale meglerne, i øyeblikket framstår svært lite realistisk, påstår president Salva Kiirs diplomater i Oslo at myndighetene gjør alt de kan for å få overgangsregjeringen til å fungere. I 12.30-tida i dag sendte Sør-Sudans ambassade i Norge ut en detaljert uttalelse adressert til blant andre de skandinaviske utenriksdepartementene og ikke-statlige organisasjoner. Les hele uttalelsen her   Der framgår det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.