Her er det siste døgnets villeste reaksjoner på Boris-sirkuset

Statsminister Boris Johnson har fått en formell tillatelse fra dronningen til å stenge det britiske parlamentet og suspendere de folkevalgte i cirka fem uker fra midten av september til 14. oktober, midt i innspurten av en hektisk og mildt sagt uoversiktlig brexit-prosess som skal kulminere i at landet forlater EU - etter alt å dømme den 31. oktober. Opposisjonen og motstandere av en «no deal-brexit» er selvsagt i harnisk: På kort tid har en kampanje som ber statsministeren skrote planene sine fått over 1,3 millioner underskrifter. Onsdag kveld samlet tusenvis seg i Londons gater for å protestere mot det de […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.