Her er de 23 raffeste reaksjonene på Brexit-sjokket

Mye ektefølt sinne, og minst like mange resignerte sarkasmer i og utenfor Storbritannia i dag. Vi gir deg et lite utdrag fra Twitter. Mange under 40 år – en gruppe der det var stort flertall for Remain – er rasende over hva foreldregenerasjonen ser ut til å ha gjort: I'm so angry. A generation given everything: Free education, golden pensions, social mobility have voted to strip my generation's future. — Adam Newman (@NewmanDipFa) 24. juni 2016 En av de mest delte meningsytringene i dag er denne fra (den presumptivt unge) Financial Times-leseren «Nicholas»: https://twitter.com/OffsideLiam/status/746269682999631872   Dette var det verste som kunne blitt sagt om valgresultatet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.