«Helsehjelp når du blir tatt første gang er meningsløst»: Derfor er rusreformen i fare

Som Fremskrittspartiet har merket seg: Noe av det fine med å slutte å sitte i koalisjonsregjering, er at man kan danne flertall med andre partier og få gjennom hjertesaker man i sin tid ofret på regjeringssamarbeidets alter. Etter å ha meldt seg ut av Solberg-regjeringa brukte Fremskrittspartiet mindre et døgn på varsle at det vil slå seg sammen med Ap og SV for å tillate eggdonasjon og assistert befruktning for enslige. Også den kontroversielle strømkabelen til Skottland blir stanset fordi Frp nå gjør som de vil. Det kommer mer: Partiet øyner også muligheten for å vanne ut den store ruspolitiske […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.