Tre sentrale nynazister siktet etter rasismeparagrafen for 9. april-provokasjon

Tre nynazister med viktige roller i «Den nordiske motstandsbevegelsen» er siktet for hatefulle ytringer, etter at det ble hengt opp bannere med hakekors og teksten «Vi er tilbake» flere steder i Kristiansand natt til 9. april. Mennene ble anholdt i en bil i 05-tida samme dag, like etter at propagandaen ble oppdaget ved Stiftelsen Arkivet og ved politihuset i byen. –Det ble foretatt ransaking på stedet, og det ble gjort beslag i bilen og på personene som knyttet dem til handlingene som var omtalt, samt andre lignende forhold. Politiets jurist mener det er skjellig grunn til mistanke om overtredelse av […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.