Hengeløkker, asylmottak og politikere: Her velger nynazistene å «aksjonere» i Norge

«Reservert folkeforrædere» sto det på de store klistremerkene som nynazister i «Den nordiske motstandsbevegelsen» hang opp ved Dikemark asylmottak i Asker to dager før julaften i fjor. På de masseproduserte lappene er det tegnet en lyktestolpe med ei hengeløkke. – Det var beboere som oppdaget det da det ble lyst. De oppfattet det som veldig ubehagelig. Det var rundt ti slike plakater på trærne utenfor og på søppelkontainerne. Vi har hatt flere slike episoder tidligere, men dette var første gang med disse hengeløkkene, sier mottaksleder Ingvild Hilde til Filter Nyheter. Når de organiserte nynazistene har hatt det de kaller propaganda-aksjoner, legger de […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.