Kanskje burde vi vært mer opptatt av hundesperm? Ellers:

2000 lekkede rapporter publisert av The Guardian avslører sjokkerende tilstander i Australias asylmottak på stillehavsøya Nauru. Mindreårige asylsøkere bankes opp, skjelles ut og misbrukes seksuelt av vakter, og flere av barna bærer sterkt preg av å være traumatisert. Flere alvorlige hendelser skal ha blitt holdt unna Senatets gransking av det privatdrevne asylmottaket i 2015.

Russland innfører tre timers daglig våpenhvile for å sikre Aleppos innbyggere tilgang til humanitær hjelp. En kvart million mennesker har vært sperret inne i den østlige, opprører-kontrollerte delen av byen siden regjeringsstyrkene med russisk hjelp tok kontroll over den eneste innfartsåren for en måned siden. Kort tid før våpenhvilen trådte i kraft onsdag ble det sluppet bomber med stridsgass, trolig klor, som tok livet av fire og ga mange fler pusteproblemer.

Nok et tegn på at det er dårlig for økonomien å melde seg ut av EU: I Storbritannia er boligprisveksten på sitt laveste på tre år, og pundet har den siste uka sunket til bunn-nivået det nådde like etter Brexit-avstemninga. Stadig flere briter er bekymret for å miste jobben, men forblir optimister på lang sikt, viser en undersøkelse fra Thompson Reuters.