Greta Thunberg splitter høyresiden i USA – og Senterpartiet i Norge

Klimastreik-leder Greta Thunberg har bedt verdens toppledere om å se til helvete å få ned klimautslippene denne uka, på en hard og lite unnskyldende måte. «Alle» har hatt en mening om det. Ikke om resultatene av klimatiltakene hittil eller hvordan ta henne på ordet – det skulle tatt seg ut – men om jenta selv. Om hun er legit eller ikke, om hun er sjuk eller ikke, om hun må nektes en scene eller ikke, om hun er for sint eller ikke. Til og med verdens mektigste mann har sett den fordømte og kanoniserte talen til Thunberg: USAs president Donald […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.