Gjennomgår norske WWF-prosjekter etter brutale avsløringer

Bård Vegar Solhjell, generalsekretær WWF Norge.
Støtte til drap, vold, tortur og seksuelle overgrep - det er innholdet i anklagene mot den internasjonale naturvernorganisasjonen World Wide Fund for Nature (WWF), fremsatt i en omfattende artikkel hos amerikanske Buzzfeed News mandag. WWF i Norges generalsekretær Bård Vegar Solhjell, som har hatt stillingen siden mars 2018, leste detaljene i anklagene fra Buzzfeed samtidig som alle andre: — Jeg synes det er en helt grusom sak. Det er avskyelig, det som beskrives i den. Jeg vet ikke om det stemmer, og hva som eventuelt er riktig og ikke. Men jeg ser på det som alvorlige beskyldninger, i en alvorlig sak, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.