Giskes comeback + Trump pusher atomreaktorer til Saudi-Arabia + antisemittisme i Frankrike

JØDEHATET LEVER I FRANKRIKE: Franske myndigheter advarer mot at antisemittisme er i ferd med å «spre seg som en gift» i landet. Ikke bare har deler av gule vester-bevegelsen vært belemret med blatant hatprat rettet mot jødiske intellektuelle – de siste dagene mener franske medier å ha registrert en økning i antijødisk graffitti i Paris, fredag ble en synagoge beskutt med luftgevær, og i helga ble en jødisk gravlund i Alsace vandalisert med spraymalte hakekors. I går mobiliserte titusener av parisere til en markering mot antisemittisme, der partiledere av alle politiske avskygninger deltok sammen med blant annet de tidligere presidentene Sarkozy og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.