Frps fylkesleder: – Vi har hatt diskusjoner om Inger Lexows leserinnlegg før

I et debattinnlegg i Tønsbergs blad i går viste Inger Lexow (77), bystyrerepresentant for Frp, til rasistiske konspirasjonsteorier som vanligvis benyttes av nynazistnettsteder og svært muslimfiendtlige blogger. Frps gruppeleder Bent Moldvær, som er varaordfører i Tønsberg, ville i går ikke kommentere hvorvidt innlegget i forkant var godkjent av noen i Frp-ledelsen eller hvordan saken følges opp med Lexow, som er i utlandet og ikke ønsket å besvare våre spørsmål. Fylkesleder Frode G. Hestnes sier til Filter Nyheter at han ikke kjenner til bystyregruppas rutiner for forhåndsgodkjenning av leserbrev som sendes aviser. – Jeg kan bare svare for fylkeslaget, og vi verken sett, lest eller godkjent […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.