«Frihetskonvoien» er den nye farsotten i anti-statlige fora

Uavhengig journalistikk om politisk ekstremisme, hatkriminalitet, rasisme og relaterte temaer JUBLES FRAM AV HØYRERADIKALE: De siste dagenes store farsott i anti-statlige fora internasjonalt (hovedsaklig høyre-radikale og -ekstreme men også hestesko-venstre) er de pågående aksjonene til en gruppe lastebilsjåfører i Canada. «Konvoier» med kjøretøy har kjørt fra ulike deler i landet for å lage et «logistisk mareritt» og ende opp i en flere dager lang massemønstring i hovedstaden Ottawa. (Aksjonistene blokkerte også en av grenseovergangene til USA i flere dager). Canadiske myndigheter, med kongressangrepet i USA friskt i minne, har mobilisert store politistyrker og sikkerhetstjenestene for å unngå alvorlige voldshandlinger. (Foreløpig […]

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.