Fredag 6. mai på tre minutter: Regjeringens hemmelige skatt og Putins propagandaorkester

Litt seint nyhetsbrev i dag, fordi jeg ble fjetret gjentatte ganger av Donald Trump som klovner med en gruvearbeiderhjelm på talerstolen, for så å snakke om hvorfor kvaliteten på hårspray var mye bedre før. (Må ses.) Ellers: Hemmelig til høsten Regjeringen innfører neste år beskatning av finansnæringen verdt 3,5 milliarder, som del av inndekning for den reduserte selskapsskatten, ifølge DN (abonnement). Finansskatten blir på på lønn eller overskudd, uten å innføre moms i sektoren. Dette betegnes som det mest kontroversielle punktet i skatteforliket. Finanskomiteen på Stortinget har bare fått en muntlig orientering om innretningen, fordi detaljene er børssensitive og først skal presenteres gjennom statsbudsjettet i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.