Fredag 22. april på tre minutter: Frp best i flyktning-klassen og Obama advarer britene

(Foto: Frp)
Det skjer andre ting enn popstjernedød også. Murring før toppmøte Flyktningavtalen med Tyrkia står i fare hvis EU får kalde føtter når det kommer til visumfrihet for tyrkere, skriver Politiken. Foreløpig har Tyrkia bare oppfylt halvparten av 72 tekniske og juridiske krav som skal være på plass før landets borgere kan reise i unionen uten visum. De tyrkiske lederne skal de siste dagene ha fanget opp at flere av EU-landene nå viser skepsis til visumfrihet generelt eller bekymring for at EU skal begynne å lempe på kriteriene.Når Angela Merkel og EU-president Donald Tusk i morgen besøker Sør-Tyrkia vil de trolig […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.